Gingerbread Pancakes with Pears and Yogurt

Gingerbread Pancakes with Pears and Yogurt
Gingerbread Pancakes with Pears and Yogurt might be just the morn meal you are searching for. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. One serving contains 129 calories, 3g of protein, and 4g of fat. It is From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is perfect for Christmas. A mixture of salt, milk, ground ginger, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Combine the pancake mix, ginger, cinnamon, and salt in a large bowl. In another bowl, whisk together the egg, milk, molasses, and oil. Stir the wet ingredients into the dry and whisk just to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Glutenfreie Pfannkuchenmischung Aus Dem Supermarkt, Wie Etwa Cherrybrook Kitchen2 Tassen Glutenfreie Pfannkuchenmischung Aus Dem Supermarkt, Wie Etwa Cherrybrook Kitchen
ReispapierReispapier
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Ganze Mandeln, Mit Haut Und GeröstetGanze Mandeln, Mit Haut Und Geröstet
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Let the batter rest according to the pancake-mix label directions (or for 5 minutes if you make your own mix). While waiting, gently toss the pears in a bowl with the brown sugar; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
3
Place a nonstick griddle or skillet coated with oil, butter, or cooking spray over medium-high heat. Spoon or pour about 1/3 cup of batter for each pancake onto the griddle. Turn when bubbles rise to the surface and the edges look cooked. Repeat with the remaining batter.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Serve the pancakes with the sliced pears and a dollop of the vanilla yogurt
Zutaten, die Sie benötigen
Vanille-JoghurtVanille-Joghurt
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
Magazin