Gingerbread Pancakes with Pears and Yogurt

Gingerbread Pancakes with Pears and Yogurt
Gingerbread Pancakes with Pears and Yogurt might be just the morn meal you are searching for. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. One serving contains 129 calories, 3g of protein, and 4g of fat. It is From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is perfect for Christmas. A mixture of salt, milk, ground ginger, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Combine the pancake mix, ginger, cinnamon, and salt in a large bowl. In another bowl, whisk together the egg, milk, molasses, and oil. Stir the wet ingredients into the dry and whisk just to combine.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Glutenfreie Pfannkuchenmischung Aus Dem Supermarkt, Wie Etwa Cherrybrook Kitchen2 Tassen Glutenfreie Pfannkuchenmischung Aus Dem Supermarkt, Wie Etwa Cherrybrook Kitchen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Let the batter rest according to the pancake-mix label directions (or for 5 minutes if you make your own mix). While waiting, gently toss the pears in a bowl with the brown sugar; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, GehacktHalbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Place a nonstick griddle or skillet coated with oil, butter, or cooking spray over medium-high heat. Spoon or pour about 1/3 cup of batter for each pancake onto the griddle. Turn when bubbles rise to the surface and the edges look cooked. Repeat with the remaining batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)Zerkleinerter Gekochter Truthahn (oder Hühnchen)
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Serve the pancakes with the sliced pears and a dollop of the vanilla yogurt
Zutaten, die Sie benötigen
Vanille-JoghurtVanille-Joghurt
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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