Gingerbread Scones with Lemon Glaze might be just the morn meal you are searching for. This vegetarian recipe serves 8. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 8g of fat, and a total of 267 calories. It will be a hit at your Christmas event. It is an inexpensive recipe for fans of Scottish food. Head to the store and pick up cranberries, butter, salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 23 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 42
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
. Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
3
Combine flour and next 6 ingredients in a large bowl; cut in butter with a pastry blender or 2 knives until mixture resembles coarse meal. Stir in cranberries.
Zutaten, die Sie benötigen
(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)