Gingerbread Squares with Lemon-Cream Cheese Frosting
Need From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. It will be a hit at your Christmas event.
Anweisungen
1
Combine first 5 ingredients. Set aside.
2
Beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy. Gradually add sugars, beating until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add egg, beating until blended. Reduce speed to low; gradually add flour mixture, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Paket Natürliche Kuchenmischung
4
Add molasses and milk, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
5
Spread batter in a lightly greased 13- x 9-inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Spread with Lemon-Cream Cheese Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse Zuckerguss
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
8
Cut into squares.
9
Garnish with grated lemon rind, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
10
Cut each bar in half, forming 2 triangles if desired.
11
Note: Frosted bars may be stored in an airtight container in the refrigerator 5 to 7 days. If you decide to freeze these bars, do not frost them before freezing.
12
Add the frosting to partially thawed bars, and then cut into shapes.