Gingerbread Truffles

Gingerbread Truffles
Gingerbread Truffles might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 24. One portion of this dish contains roughly 1g of protein, 9g of fat, and a total of 130 calories. It will be a hit at your Christmas event. Head to the store and pick up salt, ginger, ground cinnamon, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Bring first 7 ingredients just to boil in heavy medium saucepan; remove from heat and let steep 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Combine 7 ounces bittersweet chocolate and 7 ounces white chocolate in large metal bowl set over saucepan of simmering water; stir until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Remove bowl from over water. Strain cream mixture into chocolate; stir to blend. Stir in 1/2 cup chopped crystallized ginger. Chill filling until firm, at least 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Line baking sheet with parchment. Using 1-inch melon baller, scoop filling and roll between palms to form balls.
Zutaten, die Sie benötigen
MeloneMelone
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Melone BallerMelone Baller
5
Place on parchment. Chill truffles at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
TrüffelTrüffel
6
Line another sheet with parchment.
7
Place 12 ounces bittersweet chocolate in medium metal bowl set over saucepan of simmering water; stir until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade1/3 Tasse Toffeestückchen Aus Milchschokolade
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Remove bowl from over water. Cool until thermometer inserted into chocolate registers 46°. Quickly submerge 1 truffle in chocolate. Using fork, lift out truffle and tap fork against side of bowl so excess coating drips off. Using knife, slide truffle off fork and onto prepared sheet. Repeat with remaining truffles. Chill until set.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
TrüffelTrüffel
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Line another baking sheet with parchment.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
10
Place 12 ounces white chocolate in another medium metal bowl set over saucepan of simmering water; stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Remove bowl from over water. Cool until thermometer inserted into chocolate registers 38°. Hold 1 truffle between thumb and index finger; dip halfway into white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Soße Mit SesamölScharfe Soße Mit Sesamöl
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
12
Place on prepared sheet. Repeat with remaining truffles. If desired, press small pieces of crystallized ginger atop truffles. Chill until firm, about 30 minutes. (Can be made 1 week ahead. Cover; keep chilled.)
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
TrüffelTrüffel
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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