Giselle's Angel Food Cake

Giselle's Angel Food Cake
Giselle's Angel Food Cake is a dairy free and vegetarian dessert. This recipe serves 6. One portion of this dish contains about 8g of protein, 0g of fat, and a total of 278 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have vanillan extract, flour, egg whites, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Sift together 1/3 cup sugar and flour; set flour mixture aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
Beat egg whites at medium speed of a mixer in a large bowl until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
4
Add cream of tartar and salt; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
5
Add 1 cup sugar, 2 tablespoons at a time, beating until stiff peaks form. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in. Fold in vanilla, lemon juice, and almond extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
6
Spoon cake batter evenly into a 10-inch tube pan, spreading evenly. Break large air pockets by cutting through cake batter with a knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake at 350 for 40 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan, and cool cake for 40 minutes. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a serving plate, and garnish with fresh berries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
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