Giselle's Angel Food Cake

Giselle's Angel Food Cake
Giselle's Angel Food Cake is a dairy free and vegetarian dessert. This recipe serves 6. One portion of this dish contains about 8g of protein, 0g of fat, and a total of 278 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have vanillan extract, flour, egg whites, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Sift together 1/3 cup sugar and flour; set flour mixture aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
3
Beat egg whites at medium speed of a mixer in a large bowl until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Add cream of tartar and salt; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
5
Add 1 cup sugar, 2 tablespoons at a time, beating until stiff peaks form. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in. Fold in vanilla, lemon juice, and almond extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
6
Spoon cake batter evenly into a 10-inch tube pan, spreading evenly. Break large air pockets by cutting through cake batter with a knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Bake at 350 for 40 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan, and cool cake for 40 minutes. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a serving plate, and garnish with fresh berries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene PistazienGehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene Pistazien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
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