Giselle's Angel Food Cake

Giselle's Angel Food Cake
Giselle's Angel Food Cake is a dairy free and vegetarian dessert. This recipe serves 6. One portion of this dish contains about 8g of protein, 0g of fat, and a total of 278 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have vanillan extract, flour, egg whites, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Sift together 1/3 cup sugar and flour; set flour mixture aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
3
Beat egg whites at medium speed of a mixer in a large bowl until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
4
Add cream of tartar and salt; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Von ZahnsteinCreme Von Zahnstein
(große Röhre)(große Röhre)
5
Add 1 cup sugar, 2 tablespoons at a time, beating until stiff peaks form. Sift flour mixture over egg white mixture, 1/4 cup at a time; fold in. Fold in vanilla, lemon juice, and almond extract.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Gemahlene Macadamianüsse1/4 Tasse Gemahlene Macadamianüsse
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
6
Spoon cake batter evenly into a 10-inch tube pan, spreading evenly. Break large air pockets by cutting through cake batter with a knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Bake at 350 for 40 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan, and cool cake for 40 minutes. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto a serving plate, and garnish with fresh berries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Rotbeschichtete Kleine TörtchenRotbeschichtete Kleine Törtchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
Magazin