Gluten free chocolate cake in a mug

Gluten free chocolate cake in a mug
Gluten free chocolate cake in a mug might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 2 servings with 390 calories, 7g of protein, and 31g of fat each. Head to the store and pick up vanillan extract, chocolate chips, coconut milk, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and fodmap friendly diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Add dry ingredients to microwavable mug and mix well with fork.
2
Add egg and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Pour in coconut milk, oil, and vanilla and chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Truthahnsoße, ErwärmtTruthahnsoße, Erwärmt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
4
Mix well and put mug in microwave for 3 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
5
Remove , allow to cool a little, and tip onto plate .
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion2
Gesundheits-Score2
Magazin