Gooey Butter Cake I

Gooey Butter Cake I
Gooey Butter Cake I requires roughly 1 hour from start to finish. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. One serving contains 366 calories, 4g of protein, and 20g of fat. Head to the store and pick up butter, confectioners' sugar, cream cheese, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Butter one 9x13 inch cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Melt the butter slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
3
Mix it with 2 of the eggs and cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Mix the remaining 2 eggs with the cream cheese, and the confectioner's sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
6
Pour this mixture evenly over the first mixture. Do not stir.
7
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin