Gooey Butter Cake I

Gooey Butter Cake I
Gooey Butter Cake I requires roughly 1 hour from start to finish. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. One serving contains 366 calories, 4g of protein, and 20g of fat. Head to the store and pick up butter, confectioners' sugar, cream cheese, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Butter one 9x13 inch cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Melt the butter slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
3
Mix it with 2 of the eggs and cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Mix the remaining 2 eggs with the cream cheese, and the confectioner's sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
6
Pour this mixture evenly over the first mixture. Do not stir.
7
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin