This recipe serves 16. Watching your figure? This vegetarian recipe has 221 calories, 4g of protein, and 5g of fat per serving. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 55 minutes. If you have powdered sugar, cocoa powder, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Spray 13x9-inch pan with cooking spray. Coat with flour; set aside. Stir cake mix and 1/2 cup cocoa in large mixing bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Reispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche Kuchenmischung
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Add eggs, water and dressing; beat with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Paket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Bake 30 to 35 min. or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool completely on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Beat cream cheese, milk and vanilla with mixer until blended. Gradually add combined powdered sugar and remaining cocoa, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional