Honey Ricotta Cheesecake requires around 1 hour and 50 minutes from start to finish. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 17g of fat, and a total of 286 calories. This recipe serves 16. If you have purchased biscotti, orange zest, milk ricotta, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
Wrap the outside of a 9-inch springform pan with 2 3/4-inch-high sides with 2 layers of heavy-duty foil. Finely grind the biscotti in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Biscotti
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Sautierte Garnelen
4
Add the melted butter and process until the crumbs are moistened. Press the crumb mixture over the bottom (not the sides) of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Bake until the crust is golden, about 15 minutes. Cool the crust completely on a cooling rack.
Blend the ricotta in a clean food processor until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
7
Add the cream cheese and sugar and blend well, stopping the machine occasionally and scraping down the sides of the work bowl. Blend in the honey and orange zest.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Pour enough hot water into the roasting pan to come halfway up the sides of the springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
12
Bake until the cheesecake is golden and the center of the cake moves slightly when the pan is gently shaken, about 1 hour and 5 minutes (the cake will become firm when it is cold).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
13
Transfer the cake to a rack and cool 1 hour. Refrigerate until the cheesecake is cold, at least 8 hours and up to 2 days.