Honey Ricotta Cheesecake

Honey Ricotta Cheesecake
Honey Ricotta Cheesecake requires around 1 hour and 50 minutes from start to finish. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 17g of fat, and a total of 286 calories. This recipe serves 16. If you have purchased biscotti, orange zest, milk ricotta, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
3
Wrap the outside of a 9-inch springform pan with 2 3/4-inch-high sides with 2 layers of heavy-duty foil. Finely grind the biscotti in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
BiscottiBiscotti
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
4
Add the melted butter and process until the crumbs are moistened. Press the crumb mixture over the bottom (not the sides) of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
5
Bake until the crust is golden, about 15 minutes. Cool the crust completely on a cooling rack.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
6
Blend the ricotta in a clean food processor until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
7
Add the cream cheese and sugar and blend well, stopping the machine occasionally and scraping down the sides of the work bowl. Blend in the honey and orange zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
OrangenschaleOrangenschale
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
8
Add the eggs and pulse just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
9
Pour the cheese mixture over the crust in the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe2 Bis 4 Esslöffel Zwiebelsuppe
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
10
Place the springform pan in a large roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Cannellonibohnen, AbgetropftCannellonibohnen, Abgetropft
11
Pour enough hot water into the roasting pan to come halfway up the sides of the springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Zubereiteter MeerrettichFein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Zubereiteter Meerrettich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Cannellonibohnen, AbgetropftCannellonibohnen, Abgetropft
12
Bake until the cheesecake is golden and the center of the cake moves slightly when the pan is gently shaken, about 1 hour and 5 minutes (the cake will become firm when it is cold).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
13
Transfer the cake to a rack and cool 1 hour. Refrigerate until the cheesecake is cold, at least 8 hours and up to 2 days.
14
Cut the cake into wedges and serve.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 50 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
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