You can never have too many European recipes, so give Irish Cream Chocolate Cheesecake a try. This recipe serves 8. One serving contains 668 calories, 10g of protein, and 45g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have irish cream liqueur, cream, cocoa powder, and a few other ingredients on hand, you can make it. It will be a hit at your st. patrick day event. From preparation to the plate, this recipe takes around 9 hours and 20 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Irish Cream Cheesecake : A Hint of Chocolate, Bailey’s Irish Cream Cheesecake with Chocolate Ganache, and Sensational Irish Cream Cheesecake.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a large bowl, mix together the cookie crumbs, confectioners' sugar and 1/3 cup cocoa.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse
Haselnusslikör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
2
Add melted butter and stir until well mixed. Pat into the bottom of a 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
3
Bake in preheated oven for 10 minutes; set aside. Increase oven temperature to 450 degrees F (230 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
4
In a large bowl, combine cream cheese, white sugar, 1/4 cup cocoa and flour. Beat at medium speed until well blended and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später Süßigkeiten
Geröstet Und Pistazien
Haselnusslikör
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
5
Add eggs one at a time, mixing well after each addition. Blend in the sour cream and Irish cream liqueur; mixing on low speed.
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
7
Bake at 450 degrees F (230 degrees C) for 10 minutes. Reduce oven temperature to 250 degrees F (120 degrees C), and continue baking for 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kandierter Ingwer, Gehackt Oder Gerieben – In Der Asiatischen Lebensmittelabteilung
8
With a knife, loosen cake from rim of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes Fruchtgummi
KRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, Geteilt
9
Let cool, then remove the rim of pan. Chill before serving. If your cake cracks, a helpful tip is to dampen a spatula and smooth the top, then sprinkle with some chocolate wafer crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladen-wafer-Krümel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
KRAFT® Geriebener Triple Cheddar Käse Mit Einem Hauch PHILADELPHIA®, Geteilt