Irish Cream Chocolate Cheesecake

Irish Cream Chocolate Cheesecake
You can never have too many European recipes, so give Irish Cream Chocolate Cheesecake a try. This recipe serves 8. One serving contains 668 calories, 10g of protein, and 45g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have irish cream liqueur, cream, cocoa powder, and a few other ingredients on hand, you can make it. It will be a hit at your st. patrick day event. From preparation to the plate, this recipe takes around 9 hours and 20 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Irish Cream Cheesecake : A Hint of Chocolate, Bailey’s Irish Cream Cheesecake with Chocolate Ganache, and Sensational Irish Cream Cheesecake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a large bowl, mix together the cookie crumbs, confectioners' sugar and 1/3 cup cocoa.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Add melted butter and stir until well mixed. Pat into the bottom of a 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake in preheated oven for 10 minutes; set aside. Increase oven temperature to 450 degrees F (230 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
4
In a large bowl, combine cream cheese, white sugar, 1/4 cup cocoa and flour. Beat at medium speed until well blended and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add eggs one at a time, mixing well after each addition. Blend in the sour cream and Irish cream liqueur; mixing on low speed.
Zutaten, die Sie benötigen
SahnelikörSahnelikör
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Pour filling over baked crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
7
Bake at 450 degrees F (230 degrees C) for 10 minutes. Reduce oven temperature to 250 degrees F (120 degrees C), and continue baking for 60 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
With a knife, loosen cake from rim of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Let cool, then remove the rim of pan. Chill before serving. If your cake cracks, a helpful tip is to dampen a spatula and smooth the top, then sprinkle with some chocolate wafer crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladen-wafer-KrümelSchokoladen-wafer-Krümel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in9 hrs, 20 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
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