Light 'n' Creamy Chocolate Cake Roll

Light 'n' Creamy Chocolate Cake Roll
The recipe Light 'n' Creamy Chocolate Cake Roll can be made in about 45 minutes. Watching your figure? This gluten free recipe has 343 calories, 8g of protein, and 7g of fat per serving. This recipe serves 10. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe from My Recipes requires angel food cake mix, bars baking chocolate, block 1/3-less-fat cream cheese, and cocoa. It is a very budget friendly recipe for fans of Mediterranean food. Creamy Chocolate Cake Roll, Creamy Chocolate-Angel Food Cake Roll, and Light Chocolate Cake are very similar to this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
To prepare the cake, combine 3 tablespoons cocoa and cake mix in a large bowl. Prepare the cake mix with added cocoa according to package directions. Coat a 15 x 10-inch jelly roll pan with cooking spray; line bottom with wax paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
ReispapierReispapier
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Pour batter into pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Bake at 350 for 25 minutes or until cake springs back when touched lightly in center. Cool the cake in pan 5 minutes. Loosen cake from sides of pan, and turn out onto a dish towel dusted with 1/2 cup powdered sugar; carefully peel off wax paper. Cool the cake 1 minute. Starting at narrow end, roll up cake and towel together.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Süße Getrocknete Sopressata, In Scheiben Geschnitten, Zum ServierenSüße Getrocknete Sopressata, In Scheiben Geschnitten, Zum Servieren
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Place, seam side down, on a wire rack, and cool completely (about 15 minutes).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6
To prepare the filling, place baking chocolate in a glass bowl; microwave at high 2 minutes or until almost melted, stirring after 1 minute. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
7
Place the cream cheese in a medium bowl, and beat with a mixer at medium speed until smooth. Gradually add the melted chocolate and 1 cup powdered sugar, beating mixture well (mixture will be very thick). Gently stir 1/2 cup whipped topping into the filling, and gently fold in the remaining whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
8
Carefully unroll cake; remove towel.
9
Spread filling over the cake, leaving a 1/2-inch border around outside edges. Re-roll cake, and place, seam side down, on a platter. Cover and chill for 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
10
Sprinkle with 1 teaspoon cocoa.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
11
Cut the cake into 10 slices; garnish with chocolate curls, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
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