Marbled Cheesecake with Raspberry Sauce

Marbled Cheesecake with Raspberry Sauce
This recipe makes 1 servings with 3160 calories, 54g of protein, and 211g of fat each. This recipe covers 57% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up raspberries, eggs, half-and-half, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Beat cream cheese, sugar, half-and-half and vanilla with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Add eggs, 1 at a time, beating just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
3
Remove 1 cup of the batter; place in small bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Add cocoa; mix well. Spoon half of the chocolate batter into pie crust; cover with plain batter. Top with spoonfuls of the remaining chocolate batter.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Frische Himbeerhälften, Blaubeeren Oder ErdbeerscheibenFrische Himbeerhälften, Blaubeeren Oder Erdbeerscheiben
ReispapierReispapier
5
Cut through batters several times for marble effect.
6
Bake 35 to 40 minutes or until center is set. Cool. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Serve topped with the raspberry sauce. Store leftover cheesecake and raspberry sauce in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeersauceHimbeersauce
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion1
Gesundheits-Score42
Magazin