Marbled Cheesecake with Raspberry Sauce

Marbled Cheesecake with Raspberry Sauce
This recipe makes 1 servings with 3160 calories, 54g of protein, and 211g of fat each. This recipe covers 57% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up raspberries, eggs, half-and-half, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Beat cream cheese, sugar, half-and-half and vanilla with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Add eggs, 1 at a time, beating just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
Remove 1 cup of the batter; place in small bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add cocoa; mix well. Spoon half of the chocolate batter into pie crust; cover with plain batter. Top with spoonfuls of the remaining chocolate batter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Frische Himbeerhälften, Blaubeeren Oder ErdbeerscheibenFrische Himbeerhälften, Blaubeeren Oder Erdbeerscheiben
ReispapierReispapier
5
Cut through batters several times for marble effect.
6
Bake 35 to 40 minutes or until center is set. Cool. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Serve topped with the raspberry sauce. Store leftover cheesecake and raspberry sauce in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeersauceHimbeersauce
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion1
Gesundheits-Score42
Magazin