Mini Ghost Cupcakes

Mini Ghost Cupcakes
Mini Ghost Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. One serving contains 42 calories, 1g of protein, and 2g of fat. This gluten free recipe serves 36. Head to the store and pick up regular chocolate chips, chocolate chips, cool whip, and a few other things to make it today. It is perfect for Halloween. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Fit a pastry bag with a plain round tip (or use a plastic bag with a corner snipped off). Fill bag with Cool Whip. Pipe cream into peaks on each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Pfund Dünn Geschnittener Geräucherter Truthahn1/4 Pfund Dünn Geschnittener Geräucherter Truthahn
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
2
Position two mini chocolate chips as eyes and one regular chocolate chip as a mouth on each ghost, flat ends facing out. (Cupcakes may be refrigerated for up to 3 hours. Bring to room temperature before decorating.)
Zutaten, die Sie benötigen
Mini-Schokolade-chipsMini-Schokolade-chips
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cupcakes can be paired with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Solera Cream Sherry with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion36
Gesundheits-Score0
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