Passover Two-Cheese Macaroon Cheesecake

Passover Two-Cheese Macaroon Cheesecake
One serving contains 237 calories, 6g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 20. If you have eggs, philadelphia cream cheese, breakstone's cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 6 hours and 20 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163° if using a 9-inch silver springform pan (or to300 if using a 9-inch dark nonstick springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix cookie crumbs and margarine; press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse1/2 Tasse Zerbröselte Oreo-Kekse
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Beat cream cheese, cottage cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
VollkorncrackerVollkorncracker
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
6
Bake 55 min. to 1 hour or until center is almost set. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Spread sour cream over top of cheesecake; top with strawberries just before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitExperte
Fertig in6 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
Magazin