One serving contains 237 calories, 6g of protein, and 15g of fat. This recipe serves 20. If you have eggs, philadelphia cream cheese, breakstone's cream, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 6 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a 9-inch silver springform pan (or to300 if using a 9-inch dark nonstick springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix cookie crumbs and margarine; press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Beat cream cheese, cottage cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Vollkorncracker
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Bake 55 min. to 1 hour or until center is almost set. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
7
Spread sour cream over top of cheesecake; top with strawberries just before serving. Store leftover cheesecake in refrigerator.