Peach Tarte Tatin

Peach Tarte Tatin
Peach Tarte Tatin might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 300 calories, 4g of protein, and 8g of fat. This recipe serves 8. If you have all purpose flour, apple cider vinegar, peaches, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Blend first 5 ingredients in processor. Using on/off turns, cut in butter until coarse meal forms.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
2
Add 3 tablespoons ice water and vinegar; using on/off turns, blend until moist clumps form, adding more water if dough is dry. Gather dough into ball. Flatten into disk. Wrap in plastic; chill at least 1 hour and up to 1 day.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Roll out dough on lightly floured surface to 11-inch round.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
4
Transfer to rimless baking sheet. Cover and refrigerate while preparing filling.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
1
Preheat oven to 218°. Stir sugar and 3 tablespoons water in heavy ovenproof (preferably cast-iron) 9-inch-diameter skillet with 2-inch-high sides over medium heat until sugar dissolves. Increase heat to high and boil without stirring until syrup turns light amber color, occasionally swirling pan and brushing down sides of pan with wet pastry brush, about 6 minutes. Turn off heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Spritzen Sie VanilleextraktSpritzen Sie Vanilleextrakt
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck PinselGebäck Pinsel
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Add butter; stir until melted and smooth. Cool 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
3
Place 1 peach half, rounded side down, in center of pan. Arrange peach quarters close together, rounded side down, in concentric circles around peach half. Press remaining peach half and quarters, rounded side down, atop first layer. Cook over medium heat until caramel is bubbling thickly, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Reife Weiße Pfirsiche, Geschält, Entkernt Und GehacktReife Weiße Pfirsiche, Geschält, Entkernt Und Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
4
Place chilled pastry atop hot fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
Litschilikör (empfohlen: Soho Brand)Litschilikör (empfohlen: Soho Brand)
5
Let stand 3 minutes to soften. Tuck dough edges around fruit.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Litschilikör (empfohlen: Soho Brand)Litschilikör (empfohlen: Soho Brand)
6
Bake tart until crust is golden and filling thickens and darkens, about 30 minutes. Cool in pan on rack 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Place platter atop skillet. Using oven mitts, invert tart onto platter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
Serve warm with whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Gummiartige ZitroneGummiartige Zitrone
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
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