You can never have too many dessert recipes, so give Pineapple Upside-Down Gingerbread Cake a try. This recipe makes 10 servings with 472 calories, 6g of protein, and 20g of fat each. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have all purpose flour, ground cinnamon, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Melt 1/4 cup butter in 10-inch-diameter cast-iron skillet or other heavy ovenproof skillet (preferably nonstick) over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Add 2/3 cup brown sugar and stir until mixture begins to form thick mass, about 4 minutes. Continue cooking, without stirring, until butter mixture spreads and covers bottom of skillet and bubbles appear all over surface, about 6 minutes longer.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Remove skillet from heat. Arrange pineapple chunks close together in concentric circles atop sugar mixture in skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Ananas-Stücke
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
1
Sift first 8 ingredients into medium bowl. Using electric mixer, beat molasses, golden brown sugar, melted butter, eggs and vanilla extract in large bowl until well blended, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Ganze Vanilleschote
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
4 Tassen Weizenmehl
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Add half of dry ingredients, then whole milk, then remaining half of dry ingredients, beating until well blended after each addition. Beat in crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In Sirup
1 Tasse Vollmilch Oder Sahne
3
Spread batter evenly over pineapple in skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Walnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Bake cake until tester inserted into center comes out clean, about 40 minutes. Cool cake in skillet 5 minutes. Run small knife around sides of skillet to loosen cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
1 Gelbe Fruchtrolle
5
Place platter over cake in skillet; invert cake onto platter. Cool cake at least 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
6
Serve slightly warm or at room temperature with whipped cream.