Plum Tarte Tatin

Plum Tarte Tatin
Plum Tarte Tatin might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 6 servings with 495 calories, 5g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up plums, butter, orange peel, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Whisk crème fraîche and orange peel in small bowl. Cover; chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme FraicheCreme Fraiche
OrangenschaleOrangenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
2
Roll out pastry on lightly floured surface; trim corners to create circle.
Zutaten, die Sie benötigen
Zu 8 PflaumenZu 8 Pflaumen
3
Place on plate. DO AHEAD: Crème fraîche and crust can be prepared 1 day ahead. Cover separately and chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme FraicheCreme Fraiche
Mit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-SchokoriegelMit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-Schokoriegel
4
Preheat oven to 204°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
5
Mix plums, 2 tablespoons sugar, lemon juice, lemon peel, nutmeg, and seeds from vanilla bean in large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Ganze Vanilleschote, Gespalten1 Ganze Vanilleschote, Gespalten
1/4 Tasse Fein Gehackte Walnüsse, Optional1/4 Tasse Fein Gehackte Walnüsse, Optional
Pastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und RotPastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und Rot
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
6
Let stand 30 minutes.
7
Melt butter in heavy ovenproof 9-inch-diameter skillet over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
8
Sprinkle remaining 2/3 cup sugar evenly over melted butter. Tightly arrange plums, cut side up, in concentric circles in skillet (plums will appear slightly uneven but will soften while cooking, creating even layer).
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
9
Drizzle accumulated juices from bowl over top. Cook over medium heat, shaking skillet gently to prevent sticking. Continue cooking until syrup turns deep red, pressing plums slightly to form compact layer, about 35 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Spritzen Sie VanilleextraktSpritzen Sie Vanilleextrakt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
10
Remove skillet from heat; cool 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
11
Slide crust atop plums in skillet. Press crust edges down around plums at edge of skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-SchokoriegelMit Schokolade überzogene Erdnussbutter-Knusper-Schokoriegel
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
12
Cut several slits to allow steam to escape.
13
Bake until golden brown, about 30 minutes. Cool tart completely in skillet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
14
Rewarm in skillet set over high heat to loosen, about 3 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
15
Place large platter over skillet. Using oven mitts, hold skillet and platter together and invert, allowing tart to settle onto platter. Slowly lift off skillet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne1/2 Pint Fettfreie Saure Sahne
16
Let stand at least 30 minutes and up to 4 hours at room temperature.
17
Serve with orange crème fraîche.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme FraicheCreme Fraiche
Feines Salz Für Den Rand Der GläserFeines Salz Für Den Rand Der Gläser
18
*Sold at some supermarkets and at specialty foods stores.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score3
Magazin