Rhubarb Upside Down Cake III

Rhubarb Upside Down Cake III
Need a dairy free dessert? Rhubarb Upside Down Cake III could be a super recipe to try. One serving contains 256 calories, 2g of protein, and 1g of fat. This recipe serves 15. It will be a hit at your Mother's Day event. A mixture of cake mix, rhubarb, strawberry jell-o, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13 inch pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Für PartysFür Partys
Gemahlene Muskatnuss OderGemahlene Muskatnuss Oder
2
In a large bowl, stir together the rhubarb, sugar, marshmallows and dry strawberry flavored gelatin.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 3 Unzen) Limettengelatine, Aufgeteilt2 Packungen (je 3 Unzen) Limettengelatine, Aufgeteilt
5-1/2 Tassen Knusprige Reisflocken5-1/2 Tassen Knusprige Reisflocken
Frischer Rhabarber, Plus Etwas Mehr Zum GarnierenFrischer Rhabarber, Plus Etwas Mehr Zum Garnieren
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Lakritzseile VerdrehenLakritzseile Verdrehen
3
Pour into the bottom of the prepared pan, and distribute evenly.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemahlene Muskatnuss OderGemahlene Muskatnuss Oder
4
Mix cake batter according to package directions; pour over the ingredients in the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemahlene Muskatnuss OderGemahlene Muskatnuss Oder
5
Bake for 1 hour in the preheated oven, until a toothpick inserted into the center comes out clean. Run a knife around the outer edge of the cake to loosen; turn out onto a large serving plate while still hot. Allow the cake to cool before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schwarze LakritzseileSchwarze Lakritzseile
Für PartysFür Partys
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin