Roasted Garlic & Cheese Grits Souffle

Roasted Garlic & Cheese Grits Souffle
The recipe Roasted Garlic & Cheese Grits Souffle is ready in roughly 1 hour and 35 minutes and is definitely an outstanding gluten free option for lovers of Southern food. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 5g of fat, and a total of 132 calories. If you have ground pepper, parmesan cheese, egg whites, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2
Cut 1/4 inch off top of garlic head, leaving papery skins intact.
Zutaten, die Sie benötigen
Bund Frischer Spinat (ca.Bund Frischer Spinat (ca.
3
Place on sheet of foil; drizzle with oil. Wrap in foil.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Fettfreie SahneFettfreie Sahne
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
4
Bake 30 min. Meanwhile, brush 1/2 tsp. butter onto bottom and side of 2-qt. souffle dish; sprinkle with Parmesan until evenly coated.
Zutaten, die Sie benötigen
Hunt's® TomatensauceHunt's® Tomatensauce
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
5
Bring broth to boil in medium saucepan on medium-high heat. Gradually add grits, stirring constantly; cover. Simmer on low heat 5 min., stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Packung Crowder Peas, Aufgetaut, Oder 1 Dose (15-1/2 Unzen) Black Eyed Peas, AbgetropftPackung Crowder Peas, Aufgetaut, Oder 1 Dose (15-1/2 Unzen) Black Eyed Peas, Abgetropft
2 Unzen Geriebener Cheddar2 Unzen Geriebener Cheddar
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
6
Remove from heat.
7
Slip roasted garlic from skins; mash to a paste.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn Geschnittene Dillgurken Nach Feinkost-ArtDünn Geschnittene Dillgurken Nach Feinkost-Art
8
Add to grits with VELVEETA, 2 Tbsp. butter and red pepper; stir until VELVEETA is melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Papaya (Hawaii), Klein GewürfeltPapaya (Hawaii), Klein Gewürfelt
Velveeta KäseVelveeta Käse
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
2 Unzen Geriebener Cheddar2 Unzen Geriebener Cheddar
9
Add yolks; mix well. Beat egg whites with mixer on medium speed until foamy; beat on high speed just until stiff peaks form. Gently stir into grits mixture; spoon into prepared dish.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
2 Unzen Geriebener Cheddar2 Unzen Geriebener Cheddar
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
10
Bake 40 to 45 min. or until top is golden brown and center is set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel GeschnittenWeiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
11
Serve immediately.

Empfohlener Wein: Bordeaux, Champagner, Weißer Burgund

Bordeaux, Champagne, and White Burgundy are great choices for French. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc with a 4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 13 dollars per bottle.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mischung aus 60% Semillon und 40% Sauvignon Blanc.Kristallklare strohgelbe Farbe. Die Nase ist kraftvoll und aromatisch, mit den dominierenden exotischen Aromen (Zitrusfrüchte, Litschis) von Sauvignon Blanc. Vollmundiger Angriff am Gaumen, der einen lebhaft frischen Geschmack mit intensiven Aromen von Grapefruit und Limette im Abgang entwickelt. Beide lebendig und voller Geschmack.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 35 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
Magazin