Rum Raisin Tiramisu is From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Place the raisins and 2 tablespoons of rum in a bowl, cover with plastic wrap, and place in the microwave on high for 1 minute. Uncover and set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
Gemüsemischung Aus Kalifornien
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Beat the egg yolks and sugar in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment on high speed for 5 minutes, until very thick and light yellow. Lower the speed to low and mix in the mascarpone until smooth. With the mixer still on low, add 1/2 cup of rum, 1/4 cup of orange juice, the vanilla extract, and the seeds from the vanilla bean. Stir until combined.
1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren
1 Ganze Vanilleschote, Gespalten
Mascarpone
Sorten Von Pilzen
4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)
Gelbe Und Grüne Lakritze
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
4
Pour the remaining 1/2 cup of rum and remaining 1/2 cup of orange juice in a shallow bowl. Dip one side of each ladyfinger quickly in the rum mixture and place them in one layer in a 9 by 11 by 2-inch rectangular or oval dish. Break the ladyfingers in smaller pieces and dip them in the rum mixture to fill the spaces.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Streichfähiges Obst Aus 100 % Blaubeeren
2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Sprinkle half the rum-soaked raisins evenly on top.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Zitrushonig
6
Pour half the mascarpone mixture over and spread evenly. Repeat the layers of dipped ladyfingers, rum-soaked raisins, and mascarpone mixture. Smooth the top, cover with plastic wrap, and refrigerate for at least 6 hours, but preferably overnight.
Italian can be paired with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Reviewers quite like it with a 4.4 out of 5 star rating and a price of about 60 dollars per bottle.