You can never have too many dessert recipes, so give Salted Chocolate Ganache Cake a try. This recipe serves 8. One serving contains 305 calories, 6g of protein, and 14g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up cake flour, egg, brown sugar, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Coat 1 (9-inch) round cake pan with cooking spray; dust with 2 teaspoons flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
3
Weigh or lightly spoon 3 ounces flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
4
Combine flour and baking powder in a bowl; stir with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Add flour mixture to sugar mixture alternately with milk, beginning and ending with flour mixture. Stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
8
Beat egg whites with a mixer at high speed until foamy using clean, dry beaters. Gradually add 3 tablespoons sugar, beating until stiff peaks form. Gently fold half of egg white mixture into flour mixture; fold in remaining egg white mixture. Grate 1/2 ounce chocolate; fold grated chocolate into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
9
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Bake at 350 for 23 minutes or until a wooden pick inserted near center comes out clean. Cool in pan 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
11
Remove from pan; cool completely on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Chop the remaining 2 ounces chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
13
Combine chopped chocolate and 1 tablespoon butter in a microwave-safe bowl. Microwave at MEDIUM 1 minute or until chocolate melts, stirring every 15 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional