One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 27g of fat, and a total of 674 calories. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you have calvados, granulated sugar, orange zest, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
On a parchment paperlined baking sheet, toast the pecans for about 12 minutes, until lightly browned and fragrant.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote, Gelbe Und Grüne Lebensmittelfarbe
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
3
Let cool. In a medium skillet, cook the oats over moderate heat, tossing frequently, until fragrant and lightly toasted, about 4 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsiche In Snackgröße
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
4
Let cool.
5
In a food processor, pulse the flour with the toasted pecans until the nuts are finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote, Gelbe Und Grüne Lebensmittelfarbe
Lorann Professional Kitchen®
Grüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)
6
Transfer to a medium bowl and stir in the oats, light brown sugar, granulated sugar, salt, black pepper and cinnamon. Using a fork, stir in the butter until large clumps form.
Zutaten, die Sie benötigen
Hellbrauner Zucker
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
3 Esslöffel Ungesalzene Butter, In 6 Stücke Geschnitten
Kann Diät-Cremesoda
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Pfirsiche In Snackgröße
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
7
Spread the streusel on the parchment-lined baking sheet in a single layer and bake for about 25 minutes, until golden brown.
Generously butter and flour a 10-inch Bundt pan. In a large bowl, combine 1/4 cup of the sugar with the cornstarch, nutmeg, cinnamon and allspice.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (12 Unzen) Diät-Cremesoda
1/2 Tasse Kristallzucker (Turbinado- Oder Bio-Rohrzucker)
Kann Diät-Cremesoda
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kugelhopf Pfanne
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
11
Add the apples and toss until the apples are thoroughly coated.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
12
In a large skillet, melt 3 tablespoons of the butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
13
Add the spiced apples and cook over moderately high heat, stirring occasionally, until they're almost tender, about 6 minutes. Scrape the apples onto a baking sheet and refrigerate until they are cool, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
14
In a medium bowl, whisk the flour with the baking soda and salt. In a measuring cup, mix the buttermilk with the Calvados and vanilla. In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle, beat the remaining 2 sticks of butter and 2 cups of sugar with the orange zest at medium-high speed until fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Orangenschale
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Calvados
Weiße Zuckerglasur, Optional
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
Gemahlener Zimt, Frisch Geriebene Muskatnuss Und Gemahlene Nelken, Gemischt
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
15
Add the eggs one at a time, beating well between additions. At low speed, in 3 alternating additions, beat in the dry ingredients and buttermilk mixture; scrape down the side of the bowl as necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
(Keebler)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
16
Spoon the cooled apples into the bottom of the Bundt pan, spreading them out. Scrape the cake batter over the apples and smooth the surface with a spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kugelhopf Pfanne
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
17
Bake the cake in the center of the oven for about 1 hour, until a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
18
Let the cake cool for 5 minutes.
19
Set a cooling rack on a baking sheet. Invert the cake onto the rack and scrape any apples stuck to the pan back onto the cake. While the apples are hot, pack the streusel topping over the top of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
20
Let stand until cool, about 1 hour. Slice the cake with a serrated knife and serve.