Strawberry-Lemon Sheet Cake

Strawberry-Lemon Sheet Cake
Strawberry-Lemon Sheet Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 15. One serving contains 349 calories, 4g of protein, and 21g of fat. A mixture of vegetable oil, milk, cake flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Line a lightly greased 15- x 10-inch jellyroll pan with parchment paper; lightly grease parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
2
Combine cake flour and next 3 ingredients in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk together eggs and next 5 ingredients in a medium bowl until blended; whisk into dry ingredients just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
Bake at 350 for 30 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool cake in pan on wire rack 10 minutes. Invert cake onto a wire rack, and remove parchment paper; let cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Transfer cake to a large cutting board.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchneidebrettSchneidebrett
7
Cut sheet cake in half to make 2 squares.
8
Place 1 cake layer on a serving plate; spread top with half of Strawberry-Lemon Filling. Top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
9
Spread remaining filling over top.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
10
Beat whipping cream and sugar at high speed with an electric mixer until stiff peaks form; spoon into a 1-gallon zip-top plastic freezer bag, press whipped cream into one corner of bag removing excess air, and snip a 1/4-inch hole in corner of bag. Pipe whipped cream vertically onto cake sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin