Strawberry-Lemon Sheet Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 15. One serving contains 349 calories, 4g of protein, and 21g of fat. A mixture of vegetable oil, milk, cake flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Line a lightly greased 15- x 10-inch jellyroll pan with parchment paper; lightly grease parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Geschnittene Tomaten, Optional
2
Combine cake flour and next 3 ingredients in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk together eggs and next 5 ingredients in a medium bowl until blended; whisk into dry ingredients just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
5
Bake at 350 for 30 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool cake in pan on wire rack 10 minutes. Invert cake onto a wire rack, and remove parchment paper; let cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Orange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
6
Transfer cake to a large cutting board.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schneidebrett
7
Cut sheet cake in half to make 2 squares.
8
Place 1 cake layer on a serving plate; spread top with half of Strawberry-Lemon Filling. Top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
Walnuss-Rosinenbrot
Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
9
Spread remaining filling over top.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-Rosinenbrot
10
Beat whipping cream and sugar at high speed with an electric mixer until stiff peaks form; spoon into a 1-gallon zip-top plastic freezer bag, press whipped cream into one corner of bag removing excess air, and snip a 1/4-inch hole in corner of bag. Pipe whipped cream vertically onto cake sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung