Strawberry-Lemon Sheet Cake

Strawberry-Lemon Sheet Cake
Strawberry-Lemon Sheet Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 15. One serving contains 349 calories, 4g of protein, and 21g of fat. A mixture of vegetable oil, milk, cake flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Line a lightly greased 15- x 10-inch jellyroll pan with parchment paper; lightly grease parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Combine cake flour and next 3 ingredients in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Whisk together eggs and next 5 ingredients in a medium bowl until blended; whisk into dry ingredients just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Bake at 350 for 30 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool cake in pan on wire rack 10 minutes. Invert cake onto a wire rack, and remove parchment paper; let cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Transfer cake to a large cutting board.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchneidebrettSchneidebrett
7
Cut sheet cake in half to make 2 squares.
8
Place 1 cake layer on a serving plate; spread top with half of Strawberry-Lemon Filling. Top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
9
Spread remaining filling over top.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Beat whipping cream and sugar at high speed with an electric mixer until stiff peaks form; spoon into a 1-gallon zip-top plastic freezer bag, press whipped cream into one corner of bag removing excess air, and snip a 1/4-inch hole in corner of bag. Pipe whipped cream vertically onto cake sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
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