The Wurst Reuben Burgers might be a good recipe to expand your main course recipe box. This recipe covers 42% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 4 servings with 919 calories, 44g of protein, and 64g of fat each. It is a pretty expensive recipe for fans of American food. Head to the store and pick up spicy mustard, ground cardamom, sack sauerkraut, and a few other things to make it today. To use up the butter you could follow this main course with the Cinnamon Butter Cake as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Heat medium skillet over medium heat, add the butter and when melted add the onions and cook until soft and tender, 20 minutes. When done, add a splash of water and stir in the mustard.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Erdbeeren Am Fuß
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Add sauerkraut to a small pot and keep warm over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Sauerkraut, Gut Abgetropft Und Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Kleine Schalotte, In Dünne Halbmonde Geschnitten
3
Combine sour cream, ketchup and relish in a small bowl and reserve.
(Sie Können Einen Normalen Cuke Verwenden, Aber Entkernen Sie Ihn Und Schälen Sie Ihn, Wenn Die Haut Wachsig Ist.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-Vinaigrette
4
In a large bowl, combine the meat, spices, parsley, vinegar and salt and pepper, to taste. Form 4 patties, thinner at middle and thicker at edges for more even cooking and to prevent burgers from bulging at the middle.
Zutaten, die Sie benötigen
NY Strip Steaks, Mit Knochen, Falls Gewünscht
1/4 Tasse Schweinefettrücken
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Vietnamesische Zimtchips
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-Vinaigrette
5
Heat the oil in nonstick skillet over medium-high heat. Cook patties 5 minutes on each side. Melt the cheese over the patties the last 2 minutes of cooking, under foil tent.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6
To serve, pile the onions on the bun bottoms and top with a leaf of lettuce, cheese wurst burger, sauerkraut, and the sour cream sauce. Cover with the tops of the buns and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahnesauce
Sauerkraut, Gut Abgetropft Und Gehackt
Scharfer Cheddar, Gewürfelt
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Frische Mehltortillas Zum Servieren
6 Tassen Ungewürzte Füllungswürfel Oder Trockene Brotwürfel