Trini Mango Cheesecake

Trini Mango Cheesecake
Trini Mango Cheesecake requires roughly 4 hours and 25 minutes from start to finish. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 6. One portion of this dish contains around 8g of protein, 35g of fat, and a total of 538 calories. If you have graham cracker crust, mangoes, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
2
In a medium bowl, mix 3/4 cup of sugar into the cream cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Dill Oder Estragon OptionalFrischer Dill Oder Estragon Optional
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Mix in the eggs one at a time, then stir in the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Zusätzlich Geschnittene Frische ErdbeerenZusätzlich Geschnittene Frische Erdbeeren
4
Pour this batter into the graham cracker crust, and smooth over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Graham Cracker Pie KrusteGraham Cracker Pie Kruste
5
Bake in preheated oven until the edges have puffed up but the middle still jiggles, about 30 minutes. Allow to cool for 30 minutes, then refrigerate until cold, about 3 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rucolasalat Zum ServierenRucolasalat Zum Servieren
6
While the cheesecake is baking, pour 1 cup of the mango nectar and 1/3 cup of sugar into a saucepan, and bring to a boil over medium-high heat, dissolving the sugar. Dissolve the cornstarch in the remaining 1/4 cup of nectar, and stir into the boiling saucepan until thickened and clear, about 30 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Spanischer Rotwein2 Tassen Spanischer Rotwein
Karton Gefroren Schlagsahne AufgetautKarton Gefroren Schlagsahne Aufgetaut
NektarNektar
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Butter, Plus 3 Esslöffel Geschmolzene Butter Zum BestreichenButter, Plus 3 Esslöffel Geschmolzene Butter Zum Bestreichen
7
Place diced mango into a heatproof bowl, and toss with the thickened sauce. Allow to cool to room temperature, then pour over the cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Shaohsing Oder Chinesischer ReisweinShaohsing Oder Chinesischer Reiswein
8
Serve cold.
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 25 m.
Portion6
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
Magazin