Vanilla Bean Mini Cheesecakes with Blueberry Sauce

Vanilla Bean Mini Cheesecakes with Blueberry Sauce
This vegetarian recipe serves 12. One serving contains 235 calories, 3g of protein, and 16g of fat. Head to the store and pick up granulated sugar, cream cheese, butter, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Spread coconut onto bottom of small baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
3
Bake for 10-12 minutes, stirring every few minutes, until toasted. Set aside to cool slightly.Increase oven temperature to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Mix flour, butter, 3 tablespoons sugar, and salt with a fork, pastry blender, or your hands.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2
Mix in toasted coconut.Press 1 & 1/2 to 2 tablespoons of mixture into bottom and partially up the sides of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)1 1/2 Tassen Gehackte Zwiebeln (2 Zwiebeln)
3
Bake for 15 minutes. Set aside to cool slightly.To make the cheesecake filling:Beat cream cheese, 1/4 cup sugar, egg, and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Käsekuchen-FüllungKäsekuchen-Füllung
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Pour batter onto crusts, filling each cup.
1
Place blueberries, lemon juice, 2 tablespoons sugar, and 1 tablespoon water in a saucepan. Bring to a boil over medium-high heat, stirring frequently. Continue to boil for 2-3 minutes. Reduce heat and simmer for another 2-3 minutes, stirring to desired consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
2
Add more water if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
3
Remove from heat and cool slightly. Refrigerate until ready to use.
4
Serve cold or warm over cheesecakes.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
Magazin