Vanilla Bean Mini Cheesecakes with Blueberry Sauce

Vanilla Bean Mini Cheesecakes with Blueberry Sauce
This vegetarian recipe serves 12. One serving contains 235 calories, 3g of protein, and 16g of fat. Head to the store and pick up granulated sugar, cream cheese, butter, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Spread coconut onto bottom of small baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
3
Bake for 10-12 minutes, stirring every few minutes, until toasted. Set aside to cool slightly.Increase oven temperature to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1
Mix flour, butter, 3 tablespoons sugar, and salt with a fork, pastry blender, or your hands.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2
Mix in toasted coconut.Press 1 & 1/2 to 2 tablespoons of mixture into bottom and partially up the sides of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Bake for 15 minutes. Set aside to cool slightly.To make the cheesecake filling:Beat cream cheese, 1/4 cup sugar, egg, and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Käsekuchen-FüllungKäsekuchen-Füllung
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4
Pour batter onto crusts, filling each cup.
1
Place blueberries, lemon juice, 2 tablespoons sugar, and 1 tablespoon water in a saucepan. Bring to a boil over medium-high heat, stirring frequently. Continue to boil for 2-3 minutes. Reduce heat and simmer for another 2-3 minutes, stirring to desired consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Add more water if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
3
Remove from heat and cool slightly. Refrigerate until ready to use.
4
Serve cold or warm over cheesecakes.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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