Vanilla Rooibos Ice Cream & Brown Butter Cake

Vanilla Rooibos Ice Cream & Brown Butter Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Vanilla Rooibos Ice Cream & Brown Butter Cake a try. This recipe serves 20. One portion of this dish contains about 8g of protein, 44g of fat, and a total of 722 calories. A mixture of adapted from the august daring bakers challenge, vanilla, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. It is perfect for Summer. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. It is a good option if you're following a gluten free diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees Fahrenheit and grease a 7 by 11 inch pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-HälftenFudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Place butter in a large (10 or more inches) skillet over medium heat and brown the butter until the milk solids have darkened (not burnt!) and it smells nutty. This is a great resource if youre having trouble. Be sure to keep your eyes on it the entire time.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Pour browned butter into a shallow bowl and freeze until just congealed, which should take 15 to 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Whisk together flours, xanthan gum, baking powder and salt.In a large bowl, beat the browned butter, brown sugar and sugar together with your hand or stand mixer. Beat until light and fluffy (about 2 minutes). Beat in the eggs one at a time, making sure to incorporate them fully and scrape down the bowl between each.
Zutaten, die Sie benötigen
Xanthan GumXanthan Gum
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Add vanilla until just incorporated.Stir in the flour mixture until just combined.Scrape batter into prepared pan, smooth the top and rap the pan on the counter.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake for about 25 minutes, until the cake is golden brown and a toothpick inserted into the centre comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-HälftenFudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
7
Let cool in pan (on rack) for 10 to 15 minutes, before running your knife along the edge and turning onto a rack, allowing to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion20
Gesundheits-Score2
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