White Chocolate and Passion Fruit Cheesecake requires around 1 hour and 30 minutes from start to finish. This recipe serves 6. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 673 calories, 12g of protein, and 49g of fat. If you have tea biscuits, mascarpone cheese, passion fruit, and a few other ingredients on hand, you can make it. If you like this recipe, you might also like recipes such as Apricot, Passion Fruit And White Chocolate Opera, Passion fruit yoghurt cake with White chocolate drizzle, and White Chocolate Passion Fruit Turnovers with Blueberry-Mint Sauce and Coconut Cream.
Anweisungen
1
Preheat oven to 300 degrees F (150 degrees C). Grease an 8 inch springform pan with 1 tablespoon melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
In a medium bowl, mix together biscuit crumbs and 4 tablespoons melted butter. Press into the bottom of springform pan, and smooth with the back of a spoon; set aside in the refrigerator to firm up.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Place the chocolate in a heatproof bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Heat half-and-half to a simmer in a small saucepan; pour over white chocolate. Set aside for 1 minute, then stir until smooth; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
5
In a large bowl, beat cream cheese until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Mix in mascarpone cheese, sugar, and egg yolks. Stir in white chocolate mixture and 1/2 cup passion fruit pulp. In a large glass or metal mixing bowl, beat egg whites until soft peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter very thoroughly, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Maracuja
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
7
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Place the cake pan on a baking sheet
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
1 Esslöffel Natürliches Backfett
9
Bake for 1 1/4 hours in the preheated oven, or until just set in the center when shaken lightly. Turn off the oven, and leave the cheesecake in the oven with the door ajar for 2 to 3 hours, or until cool. Refrigerate for at least 2 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Before serving, remove from pan, and let stand at room temperature for 30 minutes. Dust with confectioners' sugar, and serve with pulp from 6 passion fruit.