White Chocolate Pound Cake

White Chocolate Pound Cake
White Chocolate Pound Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 10 servings with 611 calories, 8g of protein, and 30g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up salt, baking powder, eggs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees (175 degrees C). Grease one 10 inch bundt pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kugelhopf PfanneKugelhopf Pfanne
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Sprinkle 2 tablespoons of white sugar in the bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach WunschRed Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Kugelhopf PfanneKugelhopf Pfanne
3
Chop four squares of the white chocolate and melted 4 of the others. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
4
In a mixing bowl, cream butter and 2 cups of the sugar until light and fluffy, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für TacosWie Käse Für Tacos
5
Add eggs, one at a time, beating well after each addition. Stir in extracts and the melted white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
(Keebler)(Keebler)
6
Combine flour, baking powder, salt and baking soda; add to the creamed mixture alternately with the sour cream. Beat just until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)(große Röhre)
7
Pour 1/3 of the batter into the prepared pan and sprinkle with 1/2 of the chopped white chocolate. Repeat.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
Pour remaining batter on top.
9
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 55 to 60 minutes or until a knife inserted near the center comes out clean. Melt chocolate in the top of two double boilers or in bowls in the microwave. Stir until smooth. Set aside to cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemüsemischung Aus KalifornienGemüsemischung Aus Kalifornien
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
10
Let cake cool in pan for 10 minutes then remove from pan and let cool on a wire rack completely. Once cool place cake on a serving dish and drizzle with melted white and semisweet chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
11
Garnish with strawberries, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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