This recipe serves 12. One portion of this dish contains about 12g of protein, 72g of fat, and a total of 951 calories. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up rum, eggs, ground nutmeg, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Finely grind cookies, chopped chocolate, brown sugar, and nutmeg in processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
2
Add butter and process until crumbs begin to stick together, scraping down bowl occasionally, about 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Transfer crumbs to 10-inch-diameter springform pan with 3-inch-high sides. Wrap plastic wrap around fingers and press crumb mixture firmly up sides to within 1/2 inch of top edge, then over bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1
Bring whipping cream to simmer in large saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Remove from heat; add chocolate and Kahlúa.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kahlua
3
Whisk until chocolate is melted and ganache is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
4
Pour 2 cups ganache over bottom of crust. Freeze until ganache layer is firm, about 30 minutes. Reserve remaining ganache; cover and let stand at room temperature to use later for creating lattice pattern.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
5
For filling
6
Position rack in middle of oven and preheat to 177°. Using electric mixer, beat cream cheese and sugar in large bowl until blended. Beat in flour. Stir rum, espresso powder, ground coffee, vanilla, and molasses in small bowl until instant coffee dissolves; beat into cream cheese mixture. Beat in eggs 1 at a time, occasionally scraping down sides of bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemahlener Kaffee
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
4 Tassen Weizenmehl
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Pour filling over cold ganache in crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
8
Place cheesecake on rimmed baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
9
Bake until top is brown, puffed and cracked at edges, and center 2 inches moves only slightly when pan is gently shaken, about 1 hour 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
10
Transfer cheesecake to rack. Cool 15 minutes while preparing topping (top of cheesecake will fall slightly). Maintain oven temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1
Whisk sour cream, sugar, and vanilla in medium bowl to blend.
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Pour topping over hot cheesecake, spreading to cover filling completely.
3
Bake until topping is set, about 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
Transfer cheesecake to rack. Refrigerate hot cheesecake on rack until cool, about 3 hours.
5
Run small sharp knife between crust and pan sides to loosen cake; release pan sides.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, Optional
6
Transfer cheesecake to platter. Spoon reserved ganache into pastry bag fitted with small star tip. Pipe 6 diagonal lines atop cheesecake, spacing 1 inch apart. Repeat in opposite direction, making lattice. Pipe rosettes of ganache around top edge of cake.
Garnish with coffee beans, if desired. Chill until lattice is firm, at least 6 hours. (Can be made 4 days ahead. Wrap loosely in foil, forming dome over lattice; keep chilled.)