Chocolate Caramel Apples with Sprinkles

Chocolate Caramel Apples with Sprinkles
Chocolate Caramel Apples with Sprinkles might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This gluten free recipe has 754 calories, 6g of protein, and 29g of fat per serving. This recipe serves 6. If you have apples, sprinkles, unwrapped caramels, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Halloween. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Rinse and dry 5 apples (we prefer Granny Smith and Fuji varieties, 6 to 8 oz. each). Insert a craft or popsicle stick halfway into the stem end of each apple. Line a baking sheet with plain parchment paper or wax paper that has been generously coated with butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
Popsicle SticksPopsicle Sticks
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2
In a bowl set over a pan of simmering water, combine 14 ounces (about 50 pieces) unwrapped soft caramels (such as Kraft) and 2 tablespoons water. Stir frequently until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Sugar Smacks Müsli8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Holding the stick, dip each apple one at a time into the caramel about three-quarters of the way. Swirl to coat evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
4
Hold stem side up and use a knife to scrape excess caramel off the bottom of apple back into bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
5
Place apples on the parchment paper or buttered waxed paper and refrigerate until caramel is firm, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
6
Return pan of water to a boil; remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Place 10 ounces semisweet or bittersweet chocolate in another bowl and set over pan. Stir frequently until chocolate is melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Teelöffel Fein Geriebene Zitronenschale1/4 Teelöffel Fein Geriebene Zitronenschale
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
8
Dip the bottom half of each apple in chocolate, turning to coat evenly. Hold stem side up and use a knife to scrape excess chocolate off bottom of apple and back into bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
9
Place each coated apple on the parchment paper or buttered waxed paper and refrigerate until chocolate is slightly set, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler SchokoladenüberzugEspressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
10
Place about 1 cup sprinkles (your choice of color) on a plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Brauner ZuckergussBrauner Zuckerguss
11
Roll bottom third of each apple in sprinkles to coat. Refrigerate until chocolate is firm, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Brauner ZuckergussBrauner Zuckerguss
Zum Konservieren,Zum Konservieren,
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion7
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeHalloween
Magazin