Chocolate Sheet Cake III might be just the dessert you are searching for. One serving contains 249 calories, 4g of protein, and 8g of fat. This recipe serves 19. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 50 minutes. If you have flour, eggs, confectioners' sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. Ever.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 10x15 inch jellyroll pan. In small saucepan, melt 1 cup margarine; stir in 1/4 cup cocoa then stir in water. Bring to a boil; remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Reispapier
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
2
In a large bowl, combine flour, brown sugar, baking soda, cinnamon and salt. Beat in cocoa mixture. Stir in 1/3 cup sweetened condensed milk, eggs and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Dose (15 Unzen) Geschnittene Birnen, Abgetropft
Lila Hülsenerbsen
Schulter
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Reispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bake in the preheated oven for 15 to 20 minutes, or until cake springs back when lightly touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
To make the Frosting: In small sauce pan, melt 1/4 cup butter; stir in 1/4 cup cocoa and 3/4 cup sweetened condensed milk. Stir in confectioners' sugar and nuts.