Chocolate Sheet Cake III

Chocolate Sheet Cake III
Chocolate Sheet Cake III might be just the dessert you are searching for. One serving contains 249 calories, 4g of protein, and 8g of fat. This recipe serves 19. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 50 minutes. If you have flour, eggs, confectioners' sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. Ever.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 10x15 inch jellyroll pan. In small saucepan, melt 1 cup margarine; stir in 1/4 cup cocoa then stir in water. Bring to a boil; remove from heat.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
ReispapierReispapier
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
In a large bowl, combine flour, brown sugar, baking soda, cinnamon and salt. Beat in cocoa mixture. Stir in 1/3 cup sweetened condensed milk, eggs and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Pfund Blaue Kartoffeln2 Pfund Blaue Kartoffeln
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
ReispapierReispapier
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Bake in the preheated oven for 15 to 20 minutes, or until cake springs back when lightly touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
To make the Frosting: In small sauce pan, melt 1/4 cup butter; stir in 1/4 cup cocoa and 3/4 cup sweetened condensed milk. Stir in confectioners' sugar and nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Pfund Blaue Kartoffeln2 Pfund Blaue Kartoffeln
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ReispapierReispapier
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
6
Spread on warm cake.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitExperte
Fertig in50 m.
Portion19
Gesundheits-Score2
Magazin