Cuban Style Pork Tenderloin Sandwiches and Fried Plantains
Cuban Style Pork Tenderloin Sandwiches and Fried Plantains might be a good recipe to expand your main course recipe box. One serving contains 964 calories, 53g of protein, and 56g of fat. This recipe covers 41% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. From preparation to the plate, this recipe takes about 40 minutes. A mixture of garlic, orange zest, tray ice cubes, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. To use up the pepper you could follow this main course with the Easy Peppermint Dessert as a dessert.
Anweisungen
1
Preheat oven to 425 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Coat tenderloins with oil.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn-
3
Combine onion, garlic, citrus zest, salt, pepper and dried oregano in a pile on your cutting board. Pack this coating equally and evenly onto the tenderloins.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrockneter Oregano
Goya® Knoblauch
Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Add a drizzle of oil and sear tenderloin on all sides. Then place in hot oven to roast 20 to 25 minutes. Wash hands.
Zutaten, die Sie benötigen
Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Brush rolls with a little warm water and sprinkle the tops of the rolls with 1/2 teaspoon sugar each. Pile rolls on a baking sheet and place in oven with meat for 5 minutes to crust rolls and set sugar. Authentic Cuban rolls used for this sandwich are sweet. This sugar wash process gives a similar effect to store bought rolls. When rolls come out of oven, split and pile on serving plate.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Wasser Zu Ermöglichen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Preheat a stovetop griddle over medium high heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Heat 1/4 cup corn oil in a heavy skillet over medium high heat. Peel plantains and cut in 1/2 lengthwise, then slice each 1/2 into thirds on an angle. Arrange plantains in pan in a single layer and cook until crisp, continuously flipping for even browning.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Pfund Frischer Schwertfisch, In 1/2-Zoll-Portionen Geschnitten (etwa 2 Pro Person, Jeweils 3 Bis 4 Unzen)
Rote Zwiebel, Fein Gehackt, Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
9
Remove from skillet to paper towel lined plate and season with fine salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Feines Salz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Goya® Hühnerbrühe In Pulverform
Geschnittene Tomaten, Optional
10
To assemble sandwiches: Thinly slice meat on an angle.
Zutaten, die Sie benötigen
Wasser Zu Ermöglichen
11
Place ham and Swiss cheese on a serving plate, separating and fluffing up the shaved meat and cheese. Assemble sandwiches with desired fillings and place on a hot, buttered griddle. Use a heavy pan to press the sandwiches together. Toast until golden brown, then flip and toast the other side.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Wasser Zu Ermöglichen
Zubereiteter Senf, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
12
Combine chopped pickles, sweet red pepper relish and scallions in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Gelbe Maistortillas (6 Zoll), Erwärmt
Ganzer Ingwer, Zerdrückt
Roter Blattsalat, In 5 Cm Große Stücke Geschnitten
(Sie Können Einen Normalen Cuke Verwenden, Aber Entkernen Sie Ihn Und Schälen Sie Ihn, Wenn Die Haut Wachsig Ist.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
13
Spread the relish on the tops of the rolls and pork slices, ham, and swiss cheese on the bottoms. Press the sandwiches together. Put about 1 tablespoon of butter on the hot griddle and spread to coat. Put 2 sandwiches at a time on the griddle, and top with a heavy cast-iron skillet. Toast sandwiches on the griddle, turning once, until golden, hot, and cheese is melted, 2 or 3 minutes per side.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Dünn Geschnittener Streichkäse (4 Unzen)
Gekochtes Schweinefleisch
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Walnuss-Rosinenbrot
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Zubereiteter Senf, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
14
Serve with a few slices of plantains per person as a side dish. Frozen Mojitos Slushes make a great drink or dessert.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Pfund Frischer Schwertfisch, In 1/2-Zoll-Portionen Geschnitten (etwa 2 Pro Person, Jeweils 3 Bis 4 Unzen)
10 Tassen Kaltes Wasser, Geteilt
15
In a blender, combine 1/2 pint sorbet or 1/2 can of lime aid with 4 shots of rum, 1/4 cup mint leaves and 1/2 tray of ice. Pulse, then blend on high until lime-mint slush is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Sorbet
1 Unze Rotkohl, Gehackt
Spritzer Wermut
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
16
Pour drinks into 2 large cocktail glasses using a long handled spoon and repeat with remaining ingredients.