Czech Christmas Hoska might be just the hor d'oeuvre you are searching for. This vegetarian recipe serves 16. One serving contains 336 calories, 8g of protein, and 10g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 30 minutes. A mixture of ground ginger, milk, candied fruit peel, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It will be a hit at your Christmas event. If you like this recipe, you might also like recipes such as Czech Christmas Bread, Czech Squares, and Czech Roast Pork.
Anweisungen
1
Dissolve yeast in warm water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Hunt's® Tomatensauce Mit Basilikum, Knoblauch Und Oregano
2
In a large bowl, cream sugar and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Add beaten egg and salt. Stir in cooled milk, and then the yeast.
Zutaten, die Sie benötigen
Hunt's® Tomatensauce Mit Basilikum, Knoblauch Und Oregano
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Add l l/2 cups sifted flour; beat to smooth batter. Cover and let rise until light, about one hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
5
Stir spices and dried orange zest into the sponge.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenschale
Vietnamesische Zimtchips
6
Add 4 l/2 cups of flour to make a soft dough.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Lorann Professional Kitchen®
7
Place on a lightly floured board, and knead until smooth and elastic. Knead in raisins and candied peel. Put in a well oiled bowl, and turn once to coat the surface of the dough. Cover. Set aside to rise until double in bulk, about 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
8
Divide dough into ten parts, roll into desired lengths, and let rise about l5 minutes. On a heavily greased baking sheet, make a braid of three parts, beginning in the center and working braid loosely toward each end. Pinch ends together. Twist the remaining two pieces together, and place on the base of the braid. In a small bowl, beat together egg yolk and milk; brush the loaf with this mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Sorten Von Pilzen
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Weiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
9
Sprinkle sliced almonds over the loaf. Repeat process for second loaf.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschnittene Mandeln
10
Let rise about 45 minutes.
11
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
12
Transfer bread to a wire rack, and cool completely. Cover while cooling with a tea towel to make a soft crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgetautes Limonadenkonzentrat, Geteilt
Glas Kernlose Himbeerkonfitüre
Tee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Süße Getrocknete Sopressata, In Scheiben Geschnitten, Zum Servieren
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
13
Sprinkle with confectioners' sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten