Double-Chocolate Bundt Cake with Ganache Glaze might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 12 servings with 388 calories, 5g of protein, and 23g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have heavy cream, egg, strong-brewed coffee, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Spray a 12-cup Bundt pan with vegetable oil spray. In a small saucepan, melt 2 ounces of the chopped chocolate over low heat, stirring constantly. Scrape the chocolate into a medium bowl and let cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
Weiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk in the oil and sugar until smooth, then whisk in the egg.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
4
In a small bowl, whisk the flour, cocoa powder, baking soda and salt.
Add half of the dry ingredients to the chocolate mixture along with 1/2 cup of the coffee and 1/2 cup of the buttermilk; whisk until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
6
Add the remaining dry ingredients, coffee and buttermilk and whisk until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
7
Pour the batter into the prepared pan and bake in the lower third of the oven for about 45 minutes, or until a toothpick inserted in the center of the cake comes out with a few moist crumbs attached.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
8
Let the cake cool on a rack for 10 minutes, then turn it out and let cool completely.
9
In a small saucepan, bring the cream to a boil. In a heatproof bowl, combine the remaining 3 ounces of chopped chocolate with the corn syrup and butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
10
Pour the hot cream over the chocolate and let stand until melted, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
11
Whisk until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
12
Let the ganache glaze cool until thick but still pourable, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
13
Pour the ganache over the cooled cake.
14
Let the cake stand until the glaze is set, at least 30 minutes, before serving.