Fluffy Strawberry-Lemon Cake

Fluffy Strawberry-Lemon Cake
Watching your figure? This gluten free recipe has 79 calories, 2g of protein, and 1g of fat per serving. This recipe serves 20. A mixture of round angel food cake, lemon zest, jell-o vanilla flavor instant pudding, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 20 minutes.

Anweisungen

1
Place cake on serving plate.
2
Cut 3/4-inch-thick slice off top of cake; set slice aside. Carefully hollow out center of cake, leaving 1-inch-thick shell on bottom and sides. Reserve removed cake for snacking or other use.
3
Pour milk into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add dry pudding mix. Beat with wire whisk 2 min. or until well blended. Stir in lemon peel.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt8 Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
5
Remove 1/2 cup of the pudding; place in medium bowl. Set aside. Spoon chopped strawberries into cake shell; spoon remaining pudding over strawberries. Replace top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Add whipped topping to reserved 1/2 cup pudding; stir with wire whisk until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
Spread onto top and sides of cake. Refrigerate at least 1 hour before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
8
Garnish with strawberry halves. Store leftovers in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
Magazin