Mango Colada

Mango Colada
Mango Coladan is a gluten free and vegetarian recipe with 5 servings. One portion of this dish contains about 1g of protein, 5g of fat, and a total of 351 calories. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up garnish: sugarcane swizzle sticks, mango rum, cream of coconut, and a few other things to make it today. It is a reasonably priced recipe for fans of Mexican food. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Process mango cubes, pineapple cubes, mango rum, coconut rum, cream of coconut, and crushed ice in a blender until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Der KokosnussCreme Der Kokosnuss
Coconut RumCoconut Rum
1 Esslöffel Gehackte Frische Grüne Kräuter Wie Petersilie, Dill Und/oder Schnittlauch1 Esslöffel Gehackte Frische Grüne Kräuter Wie Petersilie, Dill Und/oder Schnittlauch
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2
Garnish, if desired.
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion5
Gesundheits-Score1
Magazin