Mocha Ice Cream Cake

Mocha Ice Cream Cake
Mochan Ice Cream Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 12. One portion of this dish contains roughly 8g of protein, 41g of fat, and a total of 645 calories. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Summer. If you have whipping cream, cocoa powder, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Blend cookies in processor until finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
2
Add melted butter; process until crumbs are moistened. Press crumb mixture onto bottom of 9-inch-diameter springform pan with 2 3/4-inch-high sides. Freeze until firm, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
3
Place ice cream in large bowl. Finely chop coffee beans in processor.
Zutaten, die Sie benötigen
BohnenBohnen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
4
Add to bowl with ice cream; stir until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
5
Transfer ice cream mixture to crust-lined pan. Smooth top. Cover with plastic wrap. Freeze overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
6
Combine whipping cream and vanilla in another large bowl. Sift powdered sugar and cocoa over. Using electric mixer, beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
7
Spread mixture over top of cake. Freeze until cream is set, at least 1 hour. (Can be made 2 days ahead. Cover; keep frozen.)
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
8
Sprinkle chocolate shavings over top of cake. Run knife between pan sides and cake to loosen.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne
9
Remove pan sides. Using small metal spatula or knife, smooth cake sides.
10
Let cake stand at cool room temperature 10 minutes before serving.

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ice Cream works really well with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. One wine you could try is NV Johnson Estate Cream Sherry. It has 5 out of 5 stars and a bottle costs about 19 dollars.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score8
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