The recipe Peanut Butter Cupcakes could satisfy your American craving in approximately 45 minutes. This recipe serves 12. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 16g of fat, and a total of 280 calories. A mixture of rounded salt, smooth peanut butter, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
2
Whisk together flour, baking powder, and salt in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, Gekühlt
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Lakritzseile Verdrehen
3
Beat together peanut butter, butter, and brown sugar in a large bowl with an electric mixer at medium speed until blended, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
(z. B. Crunch Bar)
Halbsüße Schokosplitter Oder Butterscotchsplitter
1-1/2 Tassen Shortbread-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Lakritzseile Verdrehen
4
Add egg and vanilla and beat until fluffy, about 1 minute. Reduce speed to low and add flour mixture and milk alternately in batches, beginning and ending with flour mixture, then mix until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, Gekühlt
Pflanzenöl Zum Bestreichen Und Frittieren
Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)
5
Divide batter among lined muffin cups (about two-thirds full) and bake in middle of oven until pale golden and a tester inserted in center of a cupcake comes out clean, 18 to 20 minutes. Turn cupcakes out onto a rack and cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Manchego-Käse, Ein Paar Handvoll
Weiche Hoagie-Brötchen, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
1
Bring cream to a boil in a small saucepan, then pour over chocolate in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
Lakritzseile Verdrehen
2
Let stand 1 minute, then whisk until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
To thicken icing to spreading consistency quickly, spread it on a metal baking sheet and chill until thick and glossy, about 5 minutes. Scrape icing back into bowl and stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Dünne Scheiben Salami
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
Lakritzseile Verdrehen
4
Spread icing on cupcakes and sprinkle with peanuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur Lakritze
1 (8 Unzen) Packung Teekekse (z. B. Marie Biscuits)