Red Velvet Cake and Happy New Year

Red Velvet Cake and Happy New Year
Red Velvet Cake and Happy New Year might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 654 calories, 11g of protein, and 23g of fat per serving. This recipe serves 5. 3 people found this recipe to be flavorful and satisfying. It will be a hit at your new year eve event. Head to the store and pick up vinegard, eggs, salt, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 175C. Butter and flour two 23 cm round cake pans. Set aside.In a mixing bowl sift together flour, salt and cocoa powder. Set aside.In bowl beat the butter until soft, add sugar and vanilla seeds scraped from the pod with a knife: beat until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
ZitrushonigZitrushonig
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)4 Schokoladen-Brownie-Quadrate (im Laden Gekauft Oder Hausgemacht)
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für TacosWie Käse Für Tacos
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Add the eggs, one at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
Whisk yogurt, milk and the red food colouring.With the mixer on low speed, alternately add the flour mixture and the milk mixture, in three additions, beginning and ending with the flour. In a small cup combine the vinegar and baking powder.Allow the mixture to fizz and then quickly fold into the cake batter.Working quickly, divide the batter evenly between the two prepared pans and smooth the tops.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote LebensmittelfarbeRote Lebensmittelfarbe
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene PfirsicheIn Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
Paket Gefrorener Vanille-TortePaket Gefrorener Vanille-Torte
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Bake in for approximately 25 30 minutes, or until a toothpick inserted in the center of the cakes comes out clean.Cool the cakes in their pans on a wire rack for 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
5
Place a wire rack on top of the cake pan and invert, lifting off the pan. Once the cakes have completely cooled, wrap in plastic and place the cake layers in the freezer for at least an hour. (This is done to make filling and frosting the cakes easier: I didnt know this procedure but it is absolutelu amazing!)Cream Cheese Frosting: In your food processor, process the mascarpone cheese until smooth with some lemon juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
MascarponeMascarpone
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)(wie Marie Biscuits)
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
6
Add icing sugar and process until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
7
Transfer this mixture to a large mixing bowl.Then, in the bowl of your electric mixer whip the cream until stiff peaks form. With a large spatula, gently but quickly fold a little of the whipped cream into the cream cheese mixture to lighten it. Then fold in the remaining whipped cream, in two stages.Assemble:cut each cake layer in half, horizontally.You will now have four cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Gummiartige ZitroneGummiartige Zitrone
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Wie Käse Für TacosWie Käse Für Tacos
1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne1 Liter (ca. 4 Tassen) Sahne
8
Place one of the cake layers, top of the cake facing down, onto your serving platter.
9
Spread the cake layer with a layer of frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
10
Place another layer of cake on top of the frosting and continue to frost and stack the cake layers.Frost the top and sides of the cake. Can garnish the cake with sweetened or unsweetened coconut.Sharing is caring:Related posts:Mayas Extra dark plum cake
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesüßte KokosnussUngesüßte Kokosnuss
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und GevierteltRöhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
11
Summer 2009 Cupcake Crawl
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
12
Chocolate, cream and mascarpone trifle
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
13
Lemon & White chocolate cake
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße SchokoladeWeiße Schokolade
Schalen Von ZitroneSchalen Von Zitrone
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion5
Gesundheits-Score5
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