Simple 'N' Delicious Chocolate Cake is a vegetarian recipe with 6 servings. One serving contains 379 calories, 5g of protein, and 17g of fat. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have sugar, butter, cocoa powder, and a few other ingredients on hand, you can make it. It works best as a dessert, and is done in roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour an 8 inch pan. Sift together flour, cocoa, baking soda and salt. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
2
In a medium bowl, cream butter and sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Add egg and vanilla and beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
(Keebler)
4
Add flour mixture, alternating with coffee. Beat until just incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlicher Schlagsahne Und Schokoladenwaffelkrümel, Optional
Lorann Professional Kitchen®
5
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 35 to 45 minutes, or until a toothpick inserted into the cake comes out clean.