Sour Cream Chocolate Chip Cake I

Sour Cream Chocolate Chip Cake I
Sour Cream Chocolate Chip Cake I might be A mixture of semisweet chocolate chips, sugar, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Sour Cream Chocolate Chip Cake, Sour Cream Chocolate Chip Cake I, and Chocolate Chip Sour Cream Coffee Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9 inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Allzweck-MehlAllzweck-Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackofenBackofen
PfannePfanne
2
In a small bowl, mix flour, baking powder, baking soda and chocolate chips. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenstückchenSchokoladenstückchen
BackpulverBackpulver
Allzweck-MehlAllzweck-Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchüsselSchüssel
3
In a large bowl, cream butter and sugar until light.
Zutaten, die Sie benötigen
ButterButter
CremeCreme
ZuckerZucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchüsselSchüssel
4
Add eggs and mix thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
EiEi
5
Add sour cream and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Saure SahneSaure Sahne
6
Add flour mixture and mix thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
Allzweck-MehlAllzweck-Mehl
7
Pour batter into 9 inch pan and bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 minutes or until golden brown and springy on the top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackofenBackofen
PfannePfanne
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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