Suzanne’s Chocolate Cake might be a good recipe to expand your dessert repertoire. This recipe covers 77% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 103g of protein, 347g of fat, and a total of 8563 calories. This recipe serves 12. If you have all purpose flour, tbsp water, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately approximately 45 minutes. It is a good option if you're following a lacto ovo vegetarian diet.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
In a large bowl, vigorously whisk together flour, salt, baking powder, baking soda, sugar, and cocoa.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Add 1 cup and 2 tablespoons of water and 1 cup and 2 tablespoons of canola oil.
Zutaten, die Sie benötigen
Mexikanische Chorizo (ca. 2 Links)
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
4
Mix for 1 minute.
5
Add eggs, 3/4 cup of water, vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
(Keebler)
6
Mix 5-6 minutes with a whisk, 3-4 minutes with a hand mixer, or 2 minutes with a Kitchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
7
Aid mixer.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
8
Pour into three 10" cake pans, bake at 177° for 25-35 minutes (adjust for convection); test by placing and removing a toothpick through the center at 25 minutes. When toothpick comes out clean, loosen from pans and then put back in the pans.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
9
Let cakes cool for 15 minutes. Keep in the pans, wrap in foil, and put in the freezer for at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
1
This part is a little harder as it is really done to taste.
2
Put powdered sugar and 3/4 cup cocoa into a food processor. Pulse until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)
3
Drizzle in, until about the consistency of firm butter, several tablespoons of flavoring liquid (water if you aren't looking for flavor beyond the cocoa and butter). To not put in too much liquid, but if you do, add cocoa or sugar. Taste. When the flavor and consistency is right,
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Gelbe Und Grüne Lakritze
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
4
add 1 1/2 cup of butter (firm, not cold and not too soft). A good rule of thumb is that both the butter and the sugar mixture should be slightly firmer than you would want it to be to spread it, since the mixing action of the food processor will warm it slightly. Pulse until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are my top picks for Chocolate Cake. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.