Tiramisu

Tiramisu
Tiramisu might be just the Mediterranean recipe you are searching for. This recipe covers 57% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 93g of protein, 118g of fat, and a total of 3431 calories. This recipe serves 6. A mixture of bittersweet chocolate shavings, sugar, egg yolks, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 25 minutes.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
In a large bowl, using an electric mixer with whisk attachment, beat egg yolks and sugar until thick and pale, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
EigelbEigelb
ZuckerZucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
HandmischerHandmischer
SchneebesenSchneebesen
SchüsselSchüssel
3
Add mascarpone cheese and beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
4
Add 1 tablespoon of espresso and mix until thoroughly combined.
Zutaten, die Sie benötigen
EspressoEspresso
5
In a small shallow dish, add remaining espresso and rum. Dip each ladyfinger into espresso for only 5 seconds.
Zutaten, die Sie benötigen
EspressoEspresso
TauchenTauchen
RumRum
6
Letting the ladyfingers soak too long will cause them to fall apart.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne
7
Place the soaked ladyfinger on the bottom of a 13 by 9 inch baking dish, breaking them in half if necessary in order to fit the bottom.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackformBackform
8
Spread evenly 1/2 of the mascarpone mixture over the ladyfingers. Arrange another layer of soaked ladyfingers and top with remaining mascarpone mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne
MascarponeMascarpone
VerbreitenVerbreiten
9
Cover tiramisu with plastic wrap and refrigerate for at least 2 hours, up to 8 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
WickelnWickeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
PlastikfoliePlastikfolie
10
Before serving, sprinkle with chocolate shavings.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenspäneSchokoladenspäne

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian can be paired with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 34 dollars per bottle.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Knackige, reife, rote Beeren- und Kirscharomen werden von lebendiger, frischer Säure geprägt. Im Mund zeigen die Aromen klassische Sangiovese-Noten von Erde, Pilzen und Leder mit einem Rückgrat fester und dennoch eleganter Tannine.Beeindruckende Konzentration und Tiefe, mit Brombeer- und Rotkirscharomen und Aromen in einer wunderschönen Chianti-Säure und eleganter Tanninstruktur.
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 25 m.
Portion6
Gesundheits-Score54
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