Tiramisu

Tiramisu
The recipe Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in around 45 minutes. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 239 calories, 3g of protein, and 19g of fat. This recipe serves 10. If you have sugar, espresso, whipping cream, and

Anweisungen

1
At least 20 minutes before you are ready to make the dessert, place a large bowl and the beaters of an electric mixer in the refrigerator.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
HandmischerHandmischer
SchüsselSchüssel
2
When ready, remove the bowl and beaters from the refrigerator.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchüsselSchüssel
3
Pour the cream into the bowl and whip the cream at high speed until it holds its shape softly when the beaters are lifted, about 4 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
CremeCreme
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchüsselSchüssel
4
In a large bowl, whisk together the mascarpone and sugar until smooth. Take about one third of the whipped cream, and with a flexible spatula, gently fold it into the mascarpone mixture to lighten it. Carefully fold in the remaining cream.
Zutaten, die Sie benötigen
SchlagsahneSchlagsahne
MascarponeMascarpone
CremeCreme
ZuckerZucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SpachtelSpachtel
SchneebesenSchneebesen
SchüsselSchüssel
5
Lightly and quickly dip half of the savoiardi in the coffee. (Do not saturate them or they will fall apart.) Arrange the cookies in a single layer in a 9 2inch square or round serving dish. Spoon on half of the mascarpone cream.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne
CookiesCookies
KaffeeKaffee
CremeCreme
TauchenTauchen
6
Dip the remaining savoiardi in the coffee and arrange them in a layer over the mascarpone. Top with the remaining mascarpone mixture and spread it smooth with the spatula.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne2 Kanister Im Laden Gekaufte Schlagsahne
KaffeeKaffee
TauchenTauchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SpachtelSpachtel
7
Place the cocoa in a fine-mesh strainer and shake it over the top of the dessert. Cover with foil or plastic wrap and refrigerate 3 to 4 hours or overnight so that the flavors can meld. It will keep well in the refrigerator up to 24 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
KakaopulverKakaopulver
SchüttelnSchütteln
WickelnWickeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SiebSieb
PlastikfoliePlastikfolie
AluminiumfolieAluminiumfolie
8
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9
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10
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Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Castellani Chianti Annata. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 14 dollars.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Helle rubinrot gefärbt. Die Nase ist intensiv und fruchtig mit einem violetten Duft und einem leichten Hauch von Kirschen und roten Johannisbeeren. Der Gaumen ist trocken und ausgewogen, leicht tanninhaltig, die in samtige Weichheit verwandelt.Passt gut zu köstlichen Pasta zu würzigen Nudelgerichten. Ideal zu Braten, Steaks und gegrilltem Kalbfleisch.Mischung: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score0
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