Zuppa Inglese

Zuppa Inglese
You can never have too many side dish recipes, so give Zuppan Inglese a try. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 9 servings with 314 calories, 8g of protein, and 9g of fat each. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up egg yolks, angel food cake, cognac, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Put sugar and yolks in a large bowl, and beat with a mixer at high speed until pale yellow. Gradually add flour, beating until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
2
Heat milk over medium-high heat in a medium, heavy saucepan to 180 or until tiny bubbles form around edge (do not boil). Gradually add the hot milk to sugar mixture, stirring constantly with a whisk. Return the milk mixture to pan. Cook the mixture over medium heat until thick (about 8 minutes), stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Remove from heat. Stir in rind.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Schweineschulterbraten Ohne Knochen (2 Bis 2 1/2 Pfund), Geputzt Und In 2,5 Cm Große Würfel Geschnitten1 Schweineschulterbraten Ohne Knochen (2 Bis 2 1/2 Pfund), Geputzt Und In 2,5 Cm Große Würfel Geschnitten
4
Spoon 1/4 cup custard into the bottom of a 2-quart souffl dish or compote. Arrange one-third of the cake slices in a single layer over custard.
Zutaten, die Sie benötigen
KompottKompott
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
5
Combine the grenadine, Drambuie, cognac, and rum.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
DrambuieDrambuie
CognacCognac
ZitrushonigZitrushonig
6
Brush the grenadine mixture over cake slices until wet.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
7
Spread 1 1/4 cups custard over cake slices. Arrange one-third of the cake slices in a single layer over custard.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
8
Brush the grenadine mixture over cake slices until wet.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
9
Combine 1 1/4 cups custard and chocolate, and spread over cake slices. Arrange remaining cake slices over custard.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
10
Brush with remaining grenadine mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
11
Spread remaining custard over cake slices.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
12
Sprinkle with almonds. Cover and chill at least 4 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
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SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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