Carrot and Walnut Cake requires around 45 minutes from start to finish. Watching your figure? This vegetarian recipe has 364 calories, 10g of protein, and 14g of fat per serving. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of ground cinnamon, baking soda, confectioners' sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour one 9 or 10 inch tube pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
2
Sift the flour, baking soda, and baking powder together and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Lorann Professional Kitchen®
3
Beat the eggs with the ground cinnamon, ground nutmeg, and ground cardamom together for 5 minutes. Stir in the confectioner's sugar and mix well. Beat in the vegetable oil and continue beating for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Kardamompulver
Gemahlener Zimt
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
2 15-Unzen-Dosen Hominy, Abgetropft Und Ausgespült
Gelbe Und Grüne Lakritze
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Alternately add the flour mixture and the milk, 1 tablespoon at a time, to the egg mixture. With a spoon stir in the carrots and the walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren