If 13 cents per serving falls in your budget, Carrot Poke Cake might be an awesome gluten free recipe to try. One serving contains 101 calories, 1g of protein, and 3g of fat. This recipe serves 45. A mixture of butter, powdered sugar, water, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 45 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Prepare cake batter as directed on package; stir in carrots and raisins.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
3
Pour into 13x9-inch pan sprayed with cooking spray.