Hawaiian Wedding Cake III

Hawaiian Wedding Cake III
Hawaiian Wedding Cake III might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe serves 15. One portion of this dish contains around 2g of protein, 4g of fat, and a total of 244 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have pineapple, cake mix, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Wedding. From preparation to the plate, this recipe takes about 55 minutes. It is a very affordable recipe for fans of Mediterranean food.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Prepare and bake cake mix according to package directions for one 9x13 inch cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
3
Remove cake from oven. While cake is hot, poke holes through the cake with the round handle of a wooden spoon. Holes should be at 1 inch intervals.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (caUnzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Pour crushed pineapple and juice over the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zerkleinerte AnanasZerkleinerte Ananas
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
5
Let cool slightly.
6
In a small bowl, beat the instant pudding with milk until mixture begins to thicken, about 2 minutes. Stir in the frozen whipped topping, then spread over the cake. Refrigerate until ready to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian can be paired with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 34 dollars per bottle.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Knackige, reife, rote Beeren- und Kirscharomen werden von lebendiger, frischer Säure geprägt. Im Mund zeigen die Aromen klassische Sangiovese-Noten von Erde, Pilzen und Leder mit einem Rückgrat fester und dennoch eleganter Tannine.Beeindruckende Konzentration und Tiefe, mit Brombeer- und Rotkirscharomen und Aromen in einer wunderschönen Chianti-Säure und eleganter Tanninstruktur.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in55 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
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